Saturday, 23 April 2011

note to pengarang jantung :)

untuk yang tersayang ,
 AMIRUL ALIF ABDUL RAZAK 

rinduuuuu kt awk sgt2 tau .
lama gila kita ta jmpa. 
awk , sy bkn tamo 'in relationship' nan awk.
sy tau awk RAMAI sgt peminat . tp awk phm sy kn ?
yea , sy admit , sy mang jeless .
pompuan mane tak jeles kn? kita da la jauhh.
tp takpe , sy bg sepenuh kePERCAYAAN sy kt awk.
awk ,thanks for everything .sy syg awk sepanjang hayat sy .
sy tak pernah lupa awk sedetik lebih .
betol , setiap hari sy dilamun rindu , maaf .. sy ta boleh buang rindu tu .
sy hrap hubungan kita berkekalan .
biarlah ape org nak ckp , sy hrp awk bersama nan sy pertahankn hbungan nii.
sy salu igt pesan awk 'jujur dlm phubungan, tu plg penting '.
awk , kalau ade pape , kita bincang dulu tau wak . sy takan melenting ta tntu pasal..
sy harap awk pon sama . kita kn dah jnji kn nak saling mempercayai .
lagi satu sy harap  ,awk bgtau la sy dulu , sbb sy TANAK dapat tau sesuatu berita tu drpd org lain :)
awk ,jgn risau.. baik buruk awk, sy terima seadanya <3

salam sayang dari saya ,
mariaanuar   




Monday, 18 April 2011

cak cak cak.

hye readers.
saya dah cantik kan blog ni.so,rajin rajin lah view.kan di update dari masa ke semasa.
the sengalicious,rajin rajin lah  blogwalking kan blog ni,so we've got lot of followers.hee

Monday, 11 April 2011

Wednesday, 6 April 2011

Happy Anniversary To My Best Friends Qay & Tasha :)



we hope yours relationship maintains until
the world explode :)



p/s Let your love never goes away, let your life will always be interesting and full of happiness! Happy Anniversary!
CONGRATS!! (^_^)


LOVEBOTHOFYOU !!

Friday, 25 March 2011

guys !

i miss you guys!



to my boy , amirul alif :)

HAPPY ANNIVERSARY FOR 1 MONTH !


you are the reason for my smile <3 

ilyimyiny4eva

Monday, 7 March 2011

supriseeee! =)

tak mahu cakap apa apa lagi.maaf kan saya ya syang sayang sekalian? =(